Ragnarok با چه دشمنانی مواجه خواهد شد
سری بازیهای God of War همواره به باس فایتهای حماسی معروف بودهاند، در نسخهی 2018 شاهد باسهای کمتری بودیم اما Ragnarok باسهای کم نسخهی قبلی را قطعا جبران خواهد کرد.
در قسمت قبلی یعنی God of War (2018)، به دلایلی مثل توسعهی موتور گرافیکی جدید یا ساخت المانهای تازه برای عنوانی که سبک و سیاقی متفاوت با سه گانهی قبلی داشت، استودیوی سانتا مونیکا (Santa Monica) موفق به ساخت و طراحی باسهای متنوع نشد، اما این بار با توجه به شرایط متفاوت God of War: Ragnarok، انتظار میرود که شاهد باسهای متنوع و چالش برانگیزتری باشیم. در این مقاله قصد بررسی باسهایی را داریم که ممکن است در God of War: Ragnarok شاهد آنها باشیم.
متنی که در ادامه مطالعه خواهید کرد شامل اسپویلهای داستانی از بازی God of War 2018 میشود.
فریا (Freya)
کریتوس در پایان بازی God of War (2018) به ناچار بالدر را به قتل رساند تا جان فریا را نجات دهد، اما به نظر میرسد که این مسئله توجیه مناسبی برای فریا نبوده و او هنوز از کریتوس و آترئوس کینه به دل دارد. با توجه به وقایع بازی قبلی، در عنوان Ragnarok شاهد فریای صلح طلب و مهربان نخواهیم بود، چرا که فریا به عنوان ملکهی والکریها موفق به شکستن طلسم خود و بازیابی روحیهی جنگ آوری شد.
حضور فریا به عنوان یک باس فایت قطعی به نظر میرسد، اما بعید نیست که سبک و سیاق مبارزات او به دیگر والکریهای God of War (2018) شبیه باشد، چرا که او ملکهی والکریهاست و انتظار داریم باس فایت وی چالش برانگیزتر از والکریها در God of War (2018) باشد.
هایمدال (Heimdall)
اگر کریتوس در بازی God of War: Ragnarok قصد مبارزه با خدایان Aseir در آزگارد را داشته باشد، اولین کسی که با او رو در رو میشود نگهبان دروازهی آزگارد یعنی هایمدال خواهد بود. بر اساس افسانههای نورس هایمدال و لوکی در مبارزه با یکدیگر کشته میشوند، اما از آنجایی که سری God of War همواره اقتباسی آزاد از اساطیر بوده احتمال این که آترئوس به دست هایمدال کشته شود کم است، اما مبارزه او با آترئوس و کریتوس بسیار محتمل است.
ثور (Thor)
با توجه به پایان مخفی عنوان God of War (2018)، پیش از این که از گیمپلی و شخصیتهای این اثر رونمایی شود، مخاطبین این عنوان از حضور ثور به عنوان یکی از باسهای اصلی در بازی God of War: Ragnarok اطمینان داشتند. به نظر میرسد که مبارزهی کریتوس با ثور بسیار هیجان انگیز باشد و انتظار داریم که ثور در اکثر قسمتهای God of War: Ragnarok حضور داشته باشد.
رگنار لودبروک (Ragnar Lothrok)
کریتوس دشمنان زیاد و متنوعی دارد اما همهی آنها خدایان و موجودات اسطورهای نیستند، برخی از دشمنان کریتوس نسبت به خدایان و موجودات افسانهای قدرت کمتری دارند و عادیتر جلوه میکنند، اما چالش برانگیز هستند. Barbarian King و Persios در God of War 2 مثالهای مناسبی از دشمنان انسانی و عادی کریتوس به شمار میروند. پس با توجه به این موضوع، چرا کریتوس نباید با چنین دشمنی در God of War: Ragnarok روبهرو شود؟
Ragnar Lothrok نام وایکینگی است که شهرت زیادی در اساطیر نورس دارد، از آنجایی که کریتوس تهدیدی برای آزگارد خواهد بود، ممکن است اودین از این جنگجو به عنوان راهی برای شکست دادن کریتوس استفاده کند.
فریر (Freyer)
الفهای تاریک و روشن در بازی God of War (2018) را به یاد دارید؟ کریتوس و آترئوس علاقهای به مداخله در نبرد این دو نداشتند، اما به ناچار با الفهای تاریک درگیر شدند و هنگامی که یکی از فرماندهان آنها را شکست دادند، متوجه شدند که اشتباه بزرگی از سوی آنها رخ داده است.
بر اساس اسطورههای نورس، برادر فریا یعنی فریر ارتباط مستقیمی با الفهای روشن دارد و از آنجایی که نبرد الفهای روشن و تاریک به پایان نرسیده و کریتوس در جنگها دخالت کرده است، رویارویی کریتوس و فریر دور از ذهن به نظر نمیرسد.
سرتر (Surtr)
بر اساس داستانی که در اسطورههای نورس از رگناروک روایت شده و اطلاعاتی که در God of War (2018) شاهدشان بودیم، سرتر (Surtur) در داستان بازی God of War: Ragnarok نقش کلیدی و بسیار مهمی خواهد داشت. سرتر نام غولی است که در نبرد رگناروک آزگارد را با خاک یکسان میکند.
هدف اصلی کریتوس مبارزه با Aseirها خواهد بود و تا به حال رابطهی خوبی با Jutanها (غولها) داشته است. با این وجود، هیچ بعید نیست که این روابط به هم بخورد و این دو با یکدیگر مبارزه کنند. خیانت تایتانها به کریتوس در قسمت سوم God of War را که به یاد دارید؟
ففنیر (Fafnir)
اگر ماموریتهای فرعی بازی God of War (2018) را به اتمام رسانده باشید، در یکی از این ماموریتها با دورفی ملاقات میکنید که به اژدها تبدیل شده و در مکانی گیر افتاده است. در پایان آن ماموریت شما موفق به آزاد کردن ففنیر میشوید و در حال حاضر به نظر میرسد که این اژدها در دنیای بازی سرگردان است. این احتمال وجود دارد که در عنوان God of War: Ragnarok همانند بازی قبلی که با یک اژدها مبارزه کردیم با ففنیر نیز رو به رو شویم.
اودین (Odin)
Odin در بازیهای God of War (2018) و God of War: Ragnarok حکم زئوس در سه گانهی قدیمی این سری را دارد. مبارزهی کریتوس و آترئوس با اودین در این قسمت به عنوان باس نهایی قطعی بوده و ممکن است طراحی این باس شبیه به زئوس در قسمت دوم و سوم باشد.
هیرس ولگار (Hraesvelgr)
Hraesvelgr (همان پرندهی عظیم در جهنم)، قرار بود در بازی God of War (2018) به عنوان یک باس فایت حضور داشته باشد، اما به دلیل نبود زمان کافی، مبارزه با این پرندهی غول پیکر از بازی God of War (2018) حذف شد. حالا که تیم توسعه دهندهی God of War: Ragnarok سرگرم ساخت موتور توسعه دهنده و طراحی المانهای کاملا جدید نیست، فرصت خوبی به شمار میرود که این پرنده در بازی God of War: Ragnarok به عنوان یک باس فایت حضور پیدا کند.
آترئوس
شاید حضور آترئوس در این لیست کمی غیرمنطقی به نظر برسد، اما پرداخت شخصیت او به نحوی است که دقیقا در جهت مخالف کریتوس قرار میگیرد و اخلاق او به دوران جوانی کریتوس شباهت دارد. آترئوس از کریتوس انتظار رفتاری پرخاشگرانه و دخالت در هر نبردی که از کنار آن عبور میکند را دارد؛ حتی در تریلر شاهد هستیم که آترئوس از کریتوس میخواهد طرز فکر پدرانه خود را تغییر دهد و کمی مانند یک ژنرال فکر کند. درخواستی که به سرعت توسط کریتوس رد میشود.
آترئوس و کریتوس اختلافات زیادی دارند و از آنجایی که آترئوس برخلاف قسمت قبلی دیگر یک پسر بچه نیست، امکان دارد این اختلافات کمی جدیتر از دعواهای لفظی در نسخهی قبلی باشند. توسعه دهندگان بازی God of War: Ragnarok خبر از پایانی غافل گیر کننده و در عین حال اجتناب ناپذیر دادهاند، ممکن است کشته شدن آترئوس به دست کریتوس همان پایان باشد؟
سخن پایانی
تمام نامهایی که در این مقاله مشاهده کردید بر اساس حدسیات نویسنده و محتوایی بودند که در بازیهای پیشین شاهد آنها بودیم، شاید استودیوی سانتا مونیکا (Santa Monica) چشمانداز کاملا متفاوتی داشته باشد و همهی ما را غافل گیر کند. برای رسیدن به پاسخ قطعی باید تا زمان انتشار بازی صبر کرد.
نظر شما همراهان همیشگی واران گیم چیست؟ آیا با مطلبی که با شما به اشتراک گذاشته شد موافق هستید؟ چه شخصیتهای دیگری میتوانستند در این مقاله حضور داشته باشند؟ منتظر نظرهای شما نیز هستیم.